17.06.2021 | 10:52
Скандал в ефир! Стъки нахлу в студиото, Виктор Николаев го заплаши с охрана (ВИДЕО)
Ще трябва да се биете с нашата охрана, заплаши го водещият

Kандидат за президент Станислав Недков-Стъки нахлу изненадващо в студиото на Нова телевизия, докато Виктор Николаев интервюираше говорителя на правителството Антон Кутев.

Вчера Антон Кутев оповести, че Министерството на спорта е раздало непрозрачно около 5 млн. лв. По думите му, “Ипон” е получавал пари по програмата за неправителствени организации, въпреки че е спортен клуб. Другият спортен клуб, който е бил финансиран и като неправителствена организация, е Българската федерация по ММА, оглавявана на Станислав Недков-Стъки.

“Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах защо ММА бойците се занимават с политика. Защото печелят повече от нея, отколкото от спорт. Станислав Недков ни будалка. Федерацията, която той управлява, е получила над 1 млн. лв.”, Това заяви Кутев.

В този момент влиза Стъки, който казва, че Кутев изнася манипулативни данни. Водещият се намесва казва:

“Вече направихме интервю с Вас. Чу се вашата гледна точка. Г-н Кутев не влизаше, докато Вие говорихте. Г-н Недков има някакви правила, уважавайте ги. Не може да влизате така. Ще имате възможност да говорите. Ще трябва да се биете с нашата охрана”.

Стъки опита да заговори Кутев, но говорителят не го отразяваше. След заплахата на Николаев, че ще бъде извикана охрана, Стъки излезе от студиото.

ВИДЕО ОТ СКАНДАЛА В СТУДИОТО НА НОВА ТВ!

 

 

1 коментар

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране