07.12.2019 | 10:43
Слави изригна: БСП и ГЕРБ се сгодиха, кумуват патриотите
Българските политици са безогледни и развратни в любовта си към парите, коментира Трифонов

Лидерът на партия „Няма такава държава“ и собственик на телевизия „7/8“ Слави Трифонов излезе с остра позиция във Фейсбук след вчерашното решение на парламента политическите формации да получават 8 лева за получен глас. Въпреки че управляващите от ГЕРБ твърдяха, че държат на предложението си за 1 лев, стана така, както ДПС предвиди малко по-рано, след спешни заседания и инфарктно гласуване в парламентарната зала беше прието предложението на БСП – за 8 лева.

Ето какво написа в социалната мрежа Трифонов, който през 2016 година инициира референдум за 1 лев субсидия, но макар той да беше подкрепен от много българи, не му стигнаха процентите, не стигнаха 13 000 гласа, за да стане задължителен:

„Помните ли онзи велик филм „Опасен чар“ с Тодор Колев? В него Седларов и жена му скандираха с радост: „Сго-дих-ме-се!“ Защо си спомних за него? Защото днес БСП и ГЕРБ се сгодиха. А кумове са им ВМРО и НФСБ.

И за какво? За какво е тоя годеж? За пари. За нашите пари. За 8 лева субсидия на глас. Ама имало референдум, ама хората искали 1 лев на глас, ама гласували три милиона и половина души – никой не може да застане на пътя на любовта. Любовта е по-силна от всичко. Особено политическата любов.

Българските политици са доста безогледни и развратни в любовта си към парите. И това го търпим, извинете – го търпите. Какво си казвате – 8 лева нищо не са. Да, ама не е така. Вие ги избирате и те за благодарност ви обичат финансово.

Не ви ли омръзна, бе уважаеми българи? Нима думите чест и достойнство са само за Ботев и Левски?

Ако продължавате да допускате една шайка да прави каквото си иска, наистина скоро няма да има такава държава“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране