13.05.2020 | 10:16
Става интересно: Борисов отказа акциите на Левски!
Върнете ги там, откъдето сте ги взели, каза Красен Кралев

Спортният министър Красен Кралев излезе пред Министерски съвет и коментира прехвърлянето на акциите на Левски. По-рано днес собственикът на “сините” Васил Божков реши да джироса акциите на Бойко Борисов, но министърът на младежта и спорта заяви, че премиерът не приема ценните книжа.

“Бойко Борисов отказа акциите на Левски. Няма никакво право и основание да притежава акциите на футболен клуб. Те се прехвърлят, когато и двете страни са дали съгласие. Върнете акциите там, откъдето сте ги взели. Ако се изясни собствеността на Левски, ние ще помогнем. Левски е голям клуб и ще се намерят спонсори”, заяви Красен Кралев.

“Не е нормално това, което се случва в момента. Но това не е предизвикано от държавата, а от собствениците на Левски”, каза още Кралев.

Шефът на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова също се яви пред Диков и многото други журналисти пред Министерски съвет. Тя обясни, че няма да изпълнява ролята на куриер между Бойко Борисов и Сашо Диков, който изпълнява ролята на преносител.

“Вие нямате предварителна уговорка с Борисов. Отказвам да бъда куриер между вас и премиера. Това е унизителен за феновете на Левски начин. Без да разбирам от спорт. Начинът е обиден. Не е сериозно тези документи да се изпращат през вас или когото и да било. Може да ги занесете на друго място”, заяви Арнаудова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране