18.05.2023 | 10:53
С 450 бона в джоба! Уредена ли е победата на Благо в “Сървайвър”?
Джизъса определено сега има пари за нова жена

Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на “Сървайвър”! Той получи най-много гласове от журито, съставено от изгонени участници, повечето от него, и спечели титлата “Последният Оцелял” и наградата от 150 000 лв. Бившият футболен национал прибира и 300 000 като хонорар за участието си.

Благо посвети наградата на своите деца: “Исках да не ги предам, за тях се борех докрай“.

Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благой, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети – финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито.

“През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата “Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

“И все пак чалга коалицията победи, а Едис си плю на принципите и заканите срещу тази коалиция, доста се изложи. Снежана въпреки че беше изгонена от Благо и многократно набелязвана за изгонване от него… тя въпреки това даде подкрепата си за него.

Аз лично бих гласувал за някой от двамата младежи, защото освен физическа, показаха и социална игра, а и имат повече нужда от тези пари. Докато Благо беше в изгнание, тук-там да го видим по телевизията и дори му подариха 1-2 битки на острова на отшелника (поне останахме с такива впечатления в битката му с лекоатлета). За мен това не е човек-сървайвър. А и Благо има пари.. Ама така е, парите при пари отиват”, коментира развоя на играта зрител.

Победата на Георгиев в “Сървайвър” май е била уговорена предварително. В това се кълнат част от най-запалените фенове на шоуто за оцеляване, пише “България днес”. Според тях Джизъса си е уредил крайния успех в състезанието още преди да замине за Доминикана.

“Толкова наредено, че чак е гнусно”, споделя една от най-големите привърженички на продукцията Дафи Караиванова.

Според повечето зрители на шоуто Джизъса е влязъл с куп приятели, които е било ясно, че ще гласуват за него накрая. Такива са Татяна, с която се заговори, че Благой е имал дори и връзка. Приятелството му с фолкпевицата датира отпреди 5-6 години. С брата на певеца Константин – Светослав, Благой се познава от близо 15 години. Към лагера на спортиста се присъедини и ММА боецът Георги Валентинов, с който уж бяха врагове, но много бързо станаха първи приятели.

Според част от клюките Джизъса се е договорил да си тръгне като краен победител. Именно затова той бе изпратен на острова на отшелника, където не може да има драми, както в основното племе. Благой е трениран атлет и няма проблеми да живее сам в продължение на 20 дни на самотен остров.

С победата Джизъса забогатя с 450 хил. лв. 150 бона от голямата награда. Той прибира и 300 000 като хонорар за участието си.

Че всички бутат Благой Георгиев, стана ясно седмици преди големия финал. В едно от изпитанията за директна елиминация друг участник, Иван Булкин, видимо остави Джизъса да го победи.

За това, че бившият футболист е очаквал да спечели, го издаде и изражението му, след като водещият Ваня Джаферович обяви големия победител. Щом чу името си, Благой дори не се зарадва, за разлика от останалите, които буквално пощуряха.

“Честито на Благо! Сега определено има пари за нова жена, след като Поли го заряза и му поиска развод”, коментира пред ANTENI.EU близък на Джизъса.

 

 

 

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране