05.10.2020 | 11:08
Убиецът на Милен Цветков отрича да е взимал наркотици! Приемал хранителна добавка
Николов очаквал Милен Цветков да потегли, затова и не бил спрял на светофара

Няма установен спирачен път при катастрофата с журналиста Милен Цветков. Това показва разследването по случая, заяви адвоката на семейството на загиналия водещ Менко Менков.

„Кристиан Николов се е движел с 99 километра в час. Според психологичната експертиза обвиняемият е вменяем, но е употребил 3 вида наркотични вещества. Категорично е доказано, че Николов е карал – самият той не отрича“, заяви още Менков пред Нова телевизия.

Вечерта преди инцидента е имало тържество, на което Кристиан е празнувал. Обвиняемият и приятелите му са спали до обяд в деня на катастрофата, но явно това не е довело до изчистването от дрогата, коментира още адвокатът.

Според защитата на Николов, младежът е взимал хранителни добавки, които са определили действията му. Виновният шофьор напълно отрича да е взимал наркотици.

„Бил вземал хранителни добавки и затова излизат проби с наркотични вещества. Има обаче чатове, в които Николов говори и обсъжда въздействието на различни видове наркотични вещества“, каза още Менков

Николов очаквал Милен Цветков да потегли, затова и не бил спрял на светофара.

„Николов каза в досъдебното производство, че е шофирал, но поради незнайна причина не успял да натисне спирачката. Видяло му се, че ще светне зелен светофар и очаквал колата пред него т.е. тази на Милен Цветков да продължи“, каза адвокатът.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране