20.01.2022 | 23:06
Уреди се! Доц. Мангъров започна работа в парламента
В същото време Управителният съвет на Български лекарски съюз сезира Столичната комисия по професионална етика заради "поредните неверни твърдения и откровени лъжи" на специалиста

Доцент Атанас Мангъров стана сътрудник в Народното събрание на депутатката от “Възраждане” Елена Гунчева, става ясно от профила на Гунчева в сайта на парламента.

Мангъров беше кандидат за депутат от АБВ на изборите през 2021 г., а по-късно стана яростен защитник на тезите на “Възраждане” и дори се включи в протеста им миналата сряда.

Той беше и сред представителите на партията на Костадин Костадинов, които се срещнаха с премиера за създаване на работна група за зеления сертификат.

Днес Управителният съвет на Български лекарски съюз сезира Столичната комисия по професионална етика заради “поредните неверни твърдения и откровени лъжи” на доц. Атанас Мангъров.
Според БЛС с изказванията си, подкрепени от псевдонаучни аргументи, той погазва етичните принципи на лекарската професия, посочват от съсловната организация.

От профила на Гунчева в сайта на Народното събрание става ясно, че Мангъров е нещатен сътрудник за медицина. Депутатката има и още един сътрудник – Стефан Бъчваров, за финанси, икономика и европейски фондове.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране