01.08.2020 | 0:05
Цитиридис се показа с гаджето
Хубавицата се казва Ева

Николаос Цитиридис най-накрая показа публично новото си гадже на фестивала на изкуствата Арт Поток в Лозенец през изминалия уикенда.

Хубавицата се казва Ева, работи в рекламна агенция и не е известна в публичното пространство. Самият Цитиридис призна в своето шоу преди време, че от няколко месеца има приятелка, в която е влюбен, но не иска да издава никакви подробности за гаджето си, за да запази любовта им далеч от медиите.

Момичето също държи да запази анонимността си. Затова в Лозенец двамата пристигнали заедно и излезли на вечеря с негови приятели, но тя така и не отишла на премиерата на неговата книга “За вафлите и хората”, за да не стане обект на фоторепортерите, пише “Галерия”.

Присъстващите на феста описват момичето като изключително красиво и стройно, което по нищо не отстъпва на моделите. С Нико се запознали покрай общи приятели и той веднага си паднал по нея. След като се опознали, разбрали, че си допадат като характери и начин на мислене. В момента двамата са на почивка по Черноморието със свои приятели, но всеки ден ходят на усамотени плажове, за да избягат от папараците и да се радват на спокойствието и любовта си.

Засега все още не живеят заедно, но той вече я е запознал с майка си и с приятелите си. Така й показал, че търси сериозна връзка, а не еднократно забавление. Цитиридис е фен на сериозните отношения, а с бившата му Моника дори стигат до годеж. В момента, в който подготвят сватбата си обаче, комикът осъзнава, че е твърде млад за такава важна стъпка.

“Осъзнах, че да се оженя на 20 е най-голямата глупост, която мога да направя”, признава той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране