11.01.2021 | 11:56
“Щрабаг” вече наля 3 милиона лева в ПФК Левски
Това разкри Тити Папазов

Новият генерален спонсор на ПФК Левски – “Щрабаг”, е превел вече на клуба 3 млн. лв. Това обяви пред БНТ членът на Надзорния съвет на “сините” Константин Папазов. Той допълни, че Левски очаква още толкова пари от австрийската компания, но не скри, че ръководството продължава да разчита на продажба на футболисти, за да подпомогне бюджета си.

“Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме през лятото, наследихме 6 милиона лева задължения. Сега са влезли 3 милиона лева от “Щрабаг” и допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега… Силно се надявам, че предстоят и нови възможности пред нас, и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения”, каза Папазов.

В момента Левски продължава преговори с още една букмейкърска компания за спонсорски договор, след като вече има такъв с “Палмс бет”.

Иначе първият тим на “сините” продължава да тренира в София. В четвъртък отборът заминава за лагер в Хърватия, като треньорът Славиша Стоянович ще се присъедини направо там.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране