04.12.2023 | 17:38
39-годишен доктор открит мъртъв в Пловдив, предозирал с наркотици
Няма данни за насилие, категорични са разследващите

Лекарят, който вчера бе намерен мъртъв в дома си в Пловдив, е урологът от Пазарджик Пламен Крумов. Няма данни за насилие, бяха категорични разследващи.

39-годишният лекар е предозирал наркотични вещества и от това си е отишъл. Няма данни мъжът да е бил семеен или да е имал деца. Не се касае и за самоубийство, казаха още разследващи.

Няма оставено предсмъртно писмо. Тялото е откарано в съдебна медицина за аутопсия.

Имал е връзка, както личи от снимките му в социалните мрежи. До него на няколко от тях има красива млада жена. Д-р Крумов е бил началник на урологичното отделение в МБАЛ „Пазарджик“ допреди няколко години. Понастоящем е работил и живеел в Пловдив. Бил е добър специалист, пише „Блиц“.

През- 2020 г. благодарен пациент – известният преподавател доц. д-р Койчо Златев, е избрал именно д-р Крумов да го лекува.

Ето какво казва той в благодарственото си писмо, изпратено до тогавашния здравен министър и до болницата в Пазарджик:

След много срещи, консултации с приятели и специалисти в областта на урологията аз избрах да бъда лекуван и опериран от д-р Пламен Крумов, началник на Урологичното отделение на „МБАЛ-Пазарджик“ АД.

Операцията мина успешно, но по-важното е, че видях и усетих, че този млад човек е създал съвременна и иновативна методика и организация. Много знаещ и убедителен в своите действия специалист.

1 коментар

  1. Измер каза:

    Не ви ли е срам да петните името му така, предлзирал с наркотици, защото е млад ли? Нима по-младите са безсмъртни? Ако поминат наркотици… има много прочини, поради които човек може да си отиде без време и бързо…

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране