17.06.2020 | 19:52
Eлена Гунчева: И все пак не разбрах откъде са тези пари и кюлчета…
И дроновете летят...

Изтървана работа. Говоря за здравословното душевно състояние на Онуй. Напълно неадекватна реакция, доказваща за пореден път, че няма качества за политик и при подобна ситуация си изтървава нервите и доказва това, което и най-големите му врагове не могат да измислят.

Днешният брифинг ми заприлича на брифинг на пациент на психиатрията, изтърват от санитарите, който се мисли за Наполеон и Александър Македонски едновременно. И направи едновременно няколко големи издънки. Първо – призна, че това е той /дори феновете му се съмняваха много/, а това е неговата спалня. Второ – обвиниха НСО за снимките и охраната, а на практика все още те го пазят и дори му позволяват да кара джипката. Как ще ги погледне тези момчета утре? А и дали ще го опазят, ако таковата, нали, все пак……Трето. Потвърди диагнозата, която отдавна по-образованите българи са му поставили. Твърденията, че Президентът Радев го следял с дрон, който лично управлявал, смело може да се наредят в световните учебници по психиатрия, раздел “Параноидна шизофрения”. И докато дотогава звучеше истерично, но някак си логично, тук отиде коня в реката.

Тук му давам съвет да доразвие темата. Китай са му подарили дрона на Президента именно с цел да снима голия задн…к на Онуй. В момента САЩ и Китай са във влошени отношения, следователно управляващите Китай нарочно са дали дрона, за да накърнят авторитета на първия приятел на Тръмп. Аз на мястото на Онуй не бих твърдяла, че НСО са му сложили парите /че откъде ще ги вземат, бре/, е че китайската комунистическа партия чрез дрона ги е имплантирала един милион евро в личното му чекмедже, докато той кротко си откъртва след запой…..Също така, чрез дрона са го заразили с инфекции, гъбички и херпес, видно от кремовете на шкафчето му.

Забавлението е на макс. С нетърпение очаквам становището на НСО, на Президента, на Китай и най-вече на медицинсксите специалисти!

И все пак не разбрах откъде са тези пари и кюлчета…….
И дронове летят……и летят ескадрони…..

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/shesti.elena/photos/a.111962773728717/153977406193920/?type=3&theater

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране