26.06.2020 | 8:14
Мисирките са писатели, не читатели
Вместо провокативен въпрос се получи провокативна простотия, показваща вопиюща некадърност на журналиста!, реагира Елена Гунчева

Журналист от БНТ1 към Бобоков: “Защо си назначихте посланик?”

Бобоков: “Въпросът ви издава пълна некомпетентност. Целта на тази акция е дискредитиране на мен, Пламен Узунов и Президента Радев, това се вижда ясно. Не позволявайте да бъдете въвлечени в това.”

По новините БНТ1: “Не одобряваме подобно поведение и отношение към наш колега.”.

Мой извод: Мисирът от БНТ1 не само не се е подготвил предварително, като поне пита някой юрист /извън завършилите в Симеоново членове на спецпрокуратурата/, кой и как назначава посланиците, но и дори не може да мисли, за сметка на това наваксва с наглост и неуважение към другите. Вместо провокативен въпрос се получи провокативна простотия, показваща вопиюща некадърност на журналиста! И вместо да го изхвърлят, защото явно не става за тази професия, от телевизията го защитават.

Подобно манипулиране на общественото мнение е недопустимо в една правова държава. Направо ми идва да им купя едни закони и да им ги изпратя в прокуратурата и телевизиите, ама те не четат. Чукча не читател, чукча писател!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/shesti.elena/photos/a.111962773728717/156317062626621/?type=3&theater

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране