17.07.2020 | 14:15
Простакът не разбира от мълчание
Koментар на Елена Гунчева

Противопоставянето на народ, който иска почтеност в политиката и мафията да си подаде оставките и някои, които са на хранилка или просто отказват категорично да свалят капаците от очите си, става все по-ожесточено. Вчера в Пловдив Президентът генерал Румен Радев посети Градската Художествена галерия, където се срещна със студенти. Освен негови симпатизанти, спешно ГЕРБ бяха мобилизирали хора от администрацията си и две продавачки от пазара в Тракия, които носеха плакети, че Президентът е разединител, червен и прочие, като го освиркаха. Естествено, се стигна и до сблъсъци на вербално ниво. Всички, които подкрепяхме Президента, бяхме наречени мафия, червени боклуци и платени от Божков. Беше ни обяснено колко просперира държавата под мъдрото ръководство на първия държавен и партиен ръководител Борисов. И също като него, организираните от ГЕРБ отказваха категорично да мислят. Видеото от вчера било монтаж, Божков бил платил протестите /веднага се замислих, че при половин милион души протестиращи в цяла България доста трябва да е укривал от данъци, че да може да си го позволи/. Интересно защо и как в администрацията кметът Здравко Димитров /който изобщо не се показва тези дни, но пък посрещна вчера Борисов, който беше дошъл в Пловдив/, се допуска служители да излизат в работно време, за да обиждат държавния глава на България. Че дори си бяха написали еднакви плакатчета с един и същи шрифт, явно използват ресурсите на общината, за да си водят партийната пропаганда.
Защитниците на ГЕРБ се вижда, че са хора на хранилката. На които се плащат заплати от нашите данъци. Печелещи от обществени поръчки и с бизнес, тясно обвързан с политиката. Въпросът е защо трябва да унищожаваме бъдещето на нашите деца, за да бъдат те доволни?

Много хора казаха да не се занимаваме с тях. Но аз съм против. Защото именно заради нашето мълчание на изказванията на подобни хора стигнахме дотук. Простакът не се убива с мълчание, то само подхранва илюзията му, че е велик и е определен да властва и управлява.

Още по-интересно защо гербавата групичка с плакатчетата не дойде след това на протеста в Пловдив, който събра повече от десет хиляди души, да ни обясни гледната си точка. Защото Пловдив не е на ГЕРБ. Пловдив е СВОБОДЕН!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/shesti.elena/videos/897401314100252/

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране