22.03.2019 | 12:40
ГЕРБ напълно се самозабравиха
Очаквам на евроизборите на 26 май гражданите да ги накажат, коментира Христо Проданов

Управляващите напълно са се самозабравили. Очаквам на евроизборите на 26 май гражданите да ги накажат, коментира в ефира на “БългарияОнЕър” зам.-председателят на ПГ на БСП Христо Проданов.

Скандалите в държавата се предизвикват постоянно от управляващото мнозинство. Въпросите около „Имотгейт”, свързан с Цветан Цветанов, бяха повдигнати от журналистите от “Свободна Европа”. От управляващото мнозинство напълно са се самозабравили и не спазват някакъв морал. За тях всичко е сделка и далавера, обясни социалистът. Той припомни, че Цветанов е известен с афенитета си към апартаментите. Предния път обясняваше, че става дума за пенсии на родители, но шефът на НАП, който тогава го проверяваше, стана депутат от ГЕРБ. Не очаквам и сега комисия “Антикорупция”, назначена от Цветанов, да излезе с нещо.

Очаквам присъдата на гражданите на 26 май, когато са изборите за европейски парламент, подчерта Проданов. Той е убеден, че хората ще дадат тогава своята оценка за управлението на Борисов. Според него, когато излязат факти, които уличават властта в далавери, от ГЕРБ контраатакуват, като се връщат с аргументи от времето на комунизма.

Убеден съм, че ще спечелим евроизборите, защото Елена Йончева е знамето за борбата с корупцията. Всеки ден излизат сделки и корупция с управлението, както в София, така и в страната. И Йончева е борец срещу тази корупция, обясни Проданов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране