03.09.2020 | 0:43
Борисов е мръсен позор за България
Коментар на Елена Гунчева

Днес Онуй не се посвени да разпореди полицията да използва лютив спрей срещу българи, включително и жени и възрастни хора. Отишли мирно да протестират. Явно виквете “Оставка” се отразяват на нежната джендърска душа на нарцисоида. А полицаите …..май не бяха точно полицаи. Поне част от тях нямаха отличителни знаци и отказваха да се представят. И обгазяваха и жени, без да има никаква причина.
Днес българите показаха, че повече няма да търпят престъпници, а престъпниците във властта показаха, че ще запазят властта дори с цената на кръв. Днес аз бях там и видях как непредизвикано хората се обгазяват. Как се арестуват и влачат. Как полицаи отказват да се легитимират и нарушават Конституцията и законите….как хората смело отстояват правата си и естественото си законно право на съпротива срещу безумието.
В България, в която ни плашат с комунисти, вече има установен фашизъм. Арести, побои, използване на оръжия срещу гражданите. Безпричинно задържане. Показно арестуване на партийия лидер на “Възраждане” Костадин Костадинов по причина, която може да предизвика само смях, но която полицаите явно са намерили за важна, за да го приберат от ареста.
Днес властта показа истинското си уродливо и грозно лице, а Борисов доказа, че мръсен позор за България, който трябва час по-скоро да бъде изметен от властта, докато не е започнал да избива неудобните нему.
Днес властта прекрачи границата…..
Наш ред е!

Елена Гунчева/”Фейсбук”

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране