01.01.2021 | 13:56
Виктор Димчев за речта на Радев: Върховният лидер казва “имаме нужда от лидерство”?!
Остава ни да се надяваме, че след тях няма да слушаме още няколко години кабинетни политически мрачнотии, сервирани като празнично слово, написа Виктор Димчев

Когато държавният ти глава и върховен лидер каже “Имаме нужда от лидерство”, когато определи хора като Лупи, Манолова, Дионисий и подобните им като “Братството на почтените хора” и “героите на гражданската доблест”, останалите хвърлени на вятъра думи звучат наистина непразнично, невдъхновяващо, немотивиращо.

Просто когато си начело, не можеш да определяш така в едно тържествено поздравително слово: “трудна и разломна година, мъчителна адаптация, самотни и в недоимък, опечалени и обезверени, сполетялото ни бедствие, епохата на егоизма, лъжата, беззаконието и корупцията, местните дерибеи, антимафиотският консенсус, несправянето с пандемията, разорението на малкия бизнес, бедността и ширещото се безправие, радикална промяна, фалшификациите на вота, пандемията на страха, демонтажа на порочния управленски модел”.

Но както сам Радев казва “През 2021-а година два пъти ще отидем на избори”. Остава ни да се надяваме, че след тях няма да слушаме още няколко години кабинетни политически мрачнотии, сервирани като празнично слово.

Виктор Димчев/Фейсбук

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/10224912198294130

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране