14.01.2021 | 11:53
Онези политически мазоли, които приватизираха и търгуват гнусно с марката “СДС” са много противни и долни същества!
Коментар на Николай Марков

Онези политически мазоли, които приватизираха и търгуват гнусно с марката “СДС” са много противни и долни същества!
Като започнем от фалшивото гласуване на три села в монтанско за евродепутатката Ал Йо и стигнем до електоралната им подкрепа от 0.001%, които се търгуват за милиони евросубсидии и прочее бойкови грантове. Легитимират с тази запазена политическа марка едно престъпно олигархично статукво, което е с черен печат на много експертни и политически нива.
———————————————————————
Ако ви интересува личното ми мнение, СДС тряваше да издържи като запазена марка и да обединява прогресивни умове, а не амбициите на болни за власт и пари мозъци! Всичко, което се случи след стъпкването на тази марка е пандемично промишлено производство на всякакви авторитарни “сини” партии, тип акционерни дружества. Усетиха вкуса на кръвта хиените.
———————————————————————
Днес всичко се купува и всичко се продава, както пееше Недялко Йорданов в една авторска песен. Политическите ни марионетки са с кастриран интелект, празни от съдържание и лишени от здрава логика. Професионална клиентела. Същата тази клиентела се е пропила в тялото на всяка партия и продава процентите на гласувалите за тях заблудени и объркани гласоподаватели.
Търговци на тютюн и кръв човешка.

Николай Марков – експерт по национална сигурност

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране