13.03.2021 | 23:22
Убийците, крадците и измамниците винаги ще бъдат невиини за българския мафиотски съд
Коментар на Николай Марков

“Не позволявайте разни политици да ви внушават, че не трябва да обсъждате решения на който и да бил български съд. Всеки, който ви каже подобно нещо го зачеркнете с дебела червена линия и го забравете. Свидететели сте на целия престъпен политически преход и сте видели със собствените си очи как българската съдебна система оневинява изявени престъпници и как постъпват с вас, когато имате нужда от съдебна защита.
Има две нива да манипулация по темата. На първото ниво ви внушават, че единствено прокуратурата е виновна за всяко зло в тази бандитска територия. На второто ниво ви внушават, че с промени на състава на ВСС всичко ще се реши. Това са лъжи.
Всички имате граждански права и лично достойнство, затова не слушайте бандити и техните верни и подкупени слуги. Не приемайте като чиста монета решенията на съдии-бандити, само защото така трябвало. Не, не трябва! Спомнете си и колко съдии бяха разобличени като собственици на огромни терени на брега на морето, оземлени по престъпен начин, както и стотиците прокурори и съдии на ключови постове, които имат огромни сметки в офшорни зони и швейцарски банки. Това са истинските престъпници.
Убийците, крадците, измамниците и всички други престъпници винаги ще бъдат невиини за българския мафиотски съд и никога няма да има достатъчно доказателства да бъдат въдворени в затвор. Справедливост тука всяка забравете. Живеем в престъпна държава с трайно установена мафиотска власт, в която няма чисти лица, особено на ключов политически или магистратски пост! Внимавайте, когато някой ви внушава, че скапаните ни съдии-калинки, назначени лично от мафията, са последна инстанция във вашия живот.
Не, не са.
Просто изчакваме удобното време и условия, за да го разберат лично. И ще го разберат.”

Коментар във Фейсбук на Николай Марков – експерт по национална сигурност

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=275653270755586&id=103703971283851

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране