08.05.2019 | 18:36
Нова тв “чисто нова”
Нова Броудкастинг Груп се разделя със Силва Зурлева

Професионалната  й биография е свързана предимно с NOVA, на чието управление посвещава близо 20 години. Тя е във висшия мениджмънт на  медията от 1999 година, като с нейното име се свързва получаването на лиценза за национално ефирно разпространение на телевизията през 2003 година, както и създаването на множество иновативни формати и предавания.

Мениджмънтът на Нова Броудкастинг Груп цени постигнатите успехи от Силва Зрулева и благодари за нейната всеотдайна работа и огромния принос за компанията през годините, се казва в съобщението на компанията.

От 2 май  Миляна Велева, последно работила в Канал 3 , стана директор „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия.

Велева ще отговаря за развитието на новините и на информационните програми на NOVA.

Миляна Велева е  с  25-годишен опит в електронните и печатни медии. Телевизионната ѝ кариера започва в БНТ, където последователно заема позициите репортер, редактор и водещ. Велева е била изпълнителен продуцент в РИНГ ТВ /част от БТВ Медия груп/, директор „Новини и актуални предавания“ в ТВ7 и Канал 3.  Била е репортер в закрития вестник  “7 дни спорт” и в спортния отдел на в. “Сега”.

С придобиването на собствеността на Нова тв от Кирил Домусчиев първата промяна в новините бе  идването на бившия кадър на бТВ Виктория Бехар,  която  последно бе координатор на медийната политика по българското европредседателство  при Лиляна Павлова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране