21.08.2021 | 23:38
Георгиев, БОЕЦ: Приказка за некадърен адвокат или недостоен човек. Или и двете
"Ставаш скъп адвокат, щото си станал и много известен, депутатин си, имаш "неформални контакти"

Приказка за некадърен адвокат или недостоен човек. Или и двете:

„СЛЕД “блестящото” представяне на “адвокат” Николай Хаджигенов, 37 протестиращи са осъдени солидарно да платят на Нидялко почти 6000лева задето ги е клеветил и обиждал в парцала си. Те на него трябва да платят.  Геройствата на адвокатина продължават. Не само е пропуснал срока за обжалване и не е съобщил на клиентите си, че е загубил делото, но е отказал и да им каже какъв е срока за плащане и как да платят на ПИК, та сега Фани и останалите дължат и по още почти 300 лева на човек по изпълнително дело заведено срещу тях.

Николай Хаджигенов е некадърен адвокат и недостоен човек, който използва доверието на хората, за да се прави на “защитник” по медийно известни дела, а след това изоставя и делата и клиентите си. Наричам подобни хора “паразити”. Използваш гражданите и медийно нашумяли дела, като сам се натискаш да бъдеш адвокат по тези дела. Така влизаш е медиите, изграждаш си образ на бунтар и защитник на онеправданите. После претупваш делата и изоставяш клиентите си,  като мине медийния интерес към тези дела. Катериш се по гърбовете на гражданите, за да се добереш до властта и осребряваш активността си чрез 4 цифрени хонорари. Ставаш скъп адвокат, щото си станал и много известен, депутатин си, имаш “неформални контакти”.

Лично потърпевш съм от “защитата” на “Отровния”. Скоро ще се срещнем с него, включително и в съдебна зала.

Не си мълчете и не се страхувайте да разобличавате ментетата и използвачите. Те са по вредни и от явните ни врагове. Защото са сред нас, защото използват доверието ни, защото ни предават и нанасят щети “от вътре” разрушавайки постигнатото с огромен труд и усилия. Тяхната кауза е личния им интерес, а ние водим битки за свобода и справедливост, за истината.

Нека Фани и останалите протестиращи, които Хаджигенов е предал и излъгал да отидат в парламента и да му потърсят сметка и отговори. Иначе ще продължи и ще пострадат и други хора.

Продължаваме.

#БОЕЦ”

Автор: Георги Георгиев

Движение БОЕЦ

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране