12.09.2021 | 14:52
Борисов за изборите: Съдията на мача е купен! Президентският пост не ми е интересен (ВИДЕО)
"Шоуто на "партиите на промяната" в парламента надмина по рейтинг "Шоуто на Слави", написа във "Фейсбук" лидерът на ГЕРБ

Съдията на мача е купен и машинният вот се манипулира! Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във “Фейсбук”.

“Шоуто на “партиите на промяната” в парламента надмина по рейтинг “Шоуто на Слави” – взаимно се наричат “палячо” и “прасе-касичка”. Едната партия се опитва да плати за разцепването на другата, обвиняват се взаимно в кадруване. Въпреки това в парламента има здрава коалиция около актуализацията на бюджета, водена от ДПС. Има ли по-голямо лицемерие от това”, написа още Борисов.

“Служебното правителство на Румен Радев се провали в най-важните сектори, затова хората протестират. Президентът постигна целта си, обществото е разделено и в страната цари хаос. Като резултат нямаме работещо правителство, а държавата похарчи близо половин милиард за избори тази година – 135 милиона ще струват поредните избори през ноември”, заяви той.

“Най-добре би било да има обща демократична кандидатура срещу диктатурата на Румен Радев. Никога не ми е бил интересен президентският пост, защото искам работата ми да има резултати, видими за хората. Въпреки че знам, че съдията на мача е купен и машинният вот се манипулира, ние ще се борим за победа на терена! Имаме силен отбор и това ги вбесява”, допълни Борисов.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/604179444284164

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране