19.12.2021 | 22:53
Горанов се е върнал от Сърбия, дал сведения пред МВР на “Калотина”
Шеф на “Мото Пфое” е Атанас Фурнаджиев - човек с влияние в Българския футболен съюз и лице, за което се твърди, че е с връзки в ДПС, пише Frognews

Владислав Горанов се е върнал в България днес и е дал сведения пред служителите на Министерството на вътрешните работи след разигралата се сага с издирвания от “Интерпол” автомобил.

Това се е случило на ГКПП “Калотина”, където преди дни Горанов бе спрян, а после – пуснат през границата с друга кола.

Бившият финансов министър обясни, че колата е чисто нова и е купена на лизинг от “Мото Пфое”. Фирмата е официален представител на “Форд” за България, но не е ясно какви са причините да се сдобие с “Тойота”, която да даде на лизинг на Горанов.

Самата фирма е категорична, че всичко е изрядно, а тя и Горанов са жертви на “автомобилната мафия”. Шеф на “Мото Пфое” е Атанас Фурнаджиев – човек с влияние в Българския футболен съюз и лице, за което се твърди, че е с връзки в ДПС, пише Frognews.

Бившият министър на финансите Владислав Горанов е бил спрян от граничарите, които са започнали съответната проверка. Вместо да изчака обаче той е направил обратен завой и се е върнал по-късно с друга кола.

Именно с нея той е напуснал пределите на България. Предстои да стане ясно има ли нарушаване на полицейско разпореждане. Ако такова е налице, Горанов може да бъде задържан за 24 часа, както предвижда закона.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране