07.11.2022 | 14:16
Нима пак ще се гърчим в ерата Борисов?
"Купуването на гласове е на ГЕРБ и ДПС патент. Прокуратура, съд, кметове – всичко е ваше"

Не мога да повярвам. Такова чудо в политическия живот на България никога не е имало. Все си мислех, че с миналогодишните избори ерата Борисов е свършила и започваме да градим истинска демокрация.

Уви, ГЕРБ още от първия ден на правителството на Кирил Петков не му дадоха въздух да си поеме. Та нима сме забравили Десислава Атанасова и наредените след нея депутати от ГЕРБ как не даваха Никакъв шанс на парламента да заработи нормално. Те управляваха цели 12 години. Ако имаха малко морал и срам, щяха да са конструктивна опозиция. Нали така обещаха?

Но не! Господин Борисов, от вашето мъдро ръководство започнаха да действат задкулисието, парите и всичко порочно в политиката, само и само колкото се може по-бързо това правителство да си ходи. Видя се, че тези млади хора в политиката обичат в България и българите. През вашите 12 години вие какво направихте за тях? Нищо!

Освен закриването на специализираната прокуратура и съд старият парламент не постигна нещо и си отиде безславно. Защото имаше един предател – ИТН.

Не ме изненадаха резултатите от последните избори. Та ние и сега живее във вашето време на царуване, г-н Борисов.

Купуването на гласове е на ГЕРБ и ДПС патент. Прокуратура, съд, кметове – всичко е ваше. Сега се правите на обединител на нацията. Как не ви е срам, г-н Борисов. Искате да продължите да царувате, без да имате опозиция? Това ли ви е демокрацията? И сега по купените от вас телевизии новите ви депутати обясняват, че е време да се обединим в името на няколко големи цели и да забравям за вашето нагло и мръснишко поведение в предишния парламент. Това ваше коварство няма как да мине. Нали всяка партия си има идеология и се бори да дойде на власт, за да я реализира.

Г-н Борисов, ако у вас е останало нещо човешко, тръгнете си от политиката. Достатъчно пари спечелихте и ни измъчихте. Обикаляйте по храмовете, дано Бог ви прости за греховете пред България и народа ни.

Ивайло Дянков, Пловдив, за „Минаха години“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране