13.08.2023 | 23:19
Борисов, Радев, Пеевски и Доган не могат вече да са отпред на сцената и са си сложили клонинги
Нашите маскари да вземат малко да отпуснат примката на бесилото около шията на българите, защото вулкан от гняв клокочи под краката им, коментира енергийният експерт

Коментар на енергийния експерт Стефан Гамизов във Фейсбук

Рано или късно, по-вероятно скоро, малка част от българите ще осъзнаят, че случващото се в #bulgaria не е просто крадене на милиарди и корупция за милиарди, а посткомунистически руZко-иZлямистки икономически геноцид над тях, който до тук е убил 4 милиона българи от 1990 година досега – мъртви, неродени и прокудени от родните земи бежанци.
И този геноцид преследва ясни цели за руZка колонизация и промяна на българската обществена култура към неевропейска, което води до тихо изтребление на основният етнос в България – българите.
Който ме познава знае, че последно съм националист, но не мога да приема геноцид над никоя общност на каквато и да е основа – религиозна или етническа, културна или езикова, изобщо каквато и да е.
Честно е да кажем, че и всички други общности и етноси в България страдат, но поради културните си етнически особености не се стопяват и изчезват като българската.
Страхувам се, че когато това осъзнаване за геноцид настъпи, ще има бунт и улично възмездие, а хора като мен няма да могат да го спрат или няма да имат аргументи да убеждават, че не трябва да се случва.
Нито ще е по силите ни, нито ще смятаме, че трябва да го правим.
Ще заемем неутрална позиция и няма да се намесваме в каквото става между жертви и палачи.
Нашите маскари вместо да мислят как да удържат престъпната си власт с хора като Васил Терзиев и Асен Василев, защото Борисов, Радев, Пеевски и Доган не могат вече да са отпред на сцената и са си сложили клонинги, и в главите да им е само как да крадат милиардите от Брюксел, да вземат малко да отпуснат примката на бесилото около шията на българите, защото вулкан от гняв клокочи под краката им!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране