20.09.2024 | 9:41
DJ Мартен: Не исках да разваля изненадата, че Камелия ще пее на живо за Джокович
"Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на събитието се оказа, че се намирам на най-тъпото място. Не аз решавам какво да пускам"

“Аз съм голям фен на Джокович. Следя го от много години, аз самият съм бил тенисист и този спорт е в кръвта ми. Ако си фен на тениса, няма как да не си фен на този абсолютен титан”. Това коментира в студиото на bTV DJ Мартен, който по време на благотворителния мач между Ноле и Григор Димитров във вторник отказа на сръбския тенисист да му пусне песента “Луда по тебе” на Камелия.

Каза още, че е прочел и в интервю на Джокович, че много обича фънки парчета и именно такива е подготвил за мача.

И допълни, че преди месец е бил на събитие на Григор Димитров и е пускал джаз.

Водещите на сутрешния блок обаче му напомниха, че Джокович се заиграва с парчето на Камелия от 4 години в социалните мрежи.

“Парчето, което харесваше, беше в моя сет. Пусках и български фънк. Това е музиката, която този човек харесва. Това, което аз пусках, беше изцяло подчинено на това, което този човек харесва. В залата на Новак Джокович и Григор Димитров – и вие си мислите, че аз решавам какво ще пускам? Никой не оставя такова решение в моите ръце. Имам изявление от мениджмънта на Григор Димитров, че са много доволни от аранжимента”, подчерта диджеят.

“Имаше афтърпарти, на което се знаеше, че ще има изненада с Камелия, която лично да му изпее “Луда по тебе” и тогава стана ясно, че нямаше да звучи на корта”, обясни още Мартен.

DJ-ят разкри, че не е искал да развали изненадата за Джокович.

“Когато той се обърна към мен и поиска тази песен, никой от екипа не знаеше какво да направи в този момент. Имах късмета камерите да са обърнати към мен. Оказах се на грешното място в грешното време. Накрая на събитието се оказа, че се намирам на най-тъпото място. Когато попита, камерите бяха към мен. Тази песен не трябваше да звучи в залата, защото се бяха погрижили да я чуе персонално от артиста. Това, което аз пусках беше изцяло подчинено на това, което този човек харесва”, завърши диджеят.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране