23.09.2024 | 21:32
Борисов: Зависим съм от кой? Аз съм зависим само от Господа
"В момента Пеевски има най-стратегическият пиар. Първи се изказва по всяка тема, атакува Радев, дават го всяка вечер по телевизиите“

„В момента Пеевски има най-стратегическият пиар. Първи се изказва по всяка тема, атакува Радев, дават го всяка вечер по телевизиите“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събрание на партийния актив в Боровец.

„Зависим съм от кой? Аз съм зависим само от Господа. Работим добре с ДПС в парламента, но преди работехме и с Доган добре. Мога да работя с всеки, който работи за България. Новините започват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват с образование, със здравеопазване. Ние не сатанизираме никого“, заяви Борисов.

На тези избори местната власт трябва да си свърши работата, за да има правителство, заяви той.

„Ние искаме да се рекламираме с това, което показваме. Когато сме първи и сме победители, не можем да бъдем зависими, другите зависят от нас. Който иска да е с нас, е наш партньор. ГЕРБ може и иска да управлява добре в името на хората. Но ако не го направят, ще отидем на следващи избори“, категоричен бе Борисов.

Борисов изтъкна, че в предизборната кампания от ГЕРБ трябва да говорят за двете неща, в които са силни – сигурността и образованието.

„Направихме анализ на резултатите от предишните избори, на това, което се случва в страната и провокирани от желанието да предложим нещо на българската общественост. 2005 г. и 2009 г. от раз ни избираха да управляваме с голямо мнозинство. Затова решихме да не обръщаме внимание на това, което правят другите. За първи път сложихме и кметовете в листите – не само заради доброто им представяне, но местната власт пряко зависи от централната власт. Можем да гарантираме, че най-малкото това, което е подадено като проекти, ще бъде свършено. Иначе те трябва да знаят, че нищо няма да се случи в противен случай“, каза Борисов в началото на срещата.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране