16.10.2024 | 11:56
Издирва се майка на две деца от София! Помогнете да я открием!
Биляна Петрова е избягала от клиниката по чехли, с черна пижама

Полицията обяви, че издирва изчезнала в София млада жена на 31 години, която е майка на две деца.

Изчезналата се казва Биляна Петрова и за последно забелязана в района на Централни хали. Тя е в неизвестност от вторник следобед.

“Подаден е сигнал в полицията и се работи много усърдно от тяхна страна, за което много им благодаря. Документи има, мобилен телефон няма. В района на Централни хали е била забелязана последно. Имахме много сигнали, полезни всички. Имаше доста далечни сигнали. Ние бяхме длъжни всичко да проверим, така, че продължаваме да търсим. Доста хора сме и благодаря на всички, които участват. За пръв път ни се случва такова нещо. Трудно е да се обясни. Нещо като паник атака е станало. Тя се е изплашила”, казва съпругът й Мартин Венев.

Преди няколко дни тя е била диагностицирана със следродилна депресия. В понеделник вечерта е изпаднала в сериозна криза и мъжа й я откарал в Център за психично здраве “Проф. Н. Шипковенски“.

Във вторник около 13:30 часа Биляна е избягала от клиниката по чехли, с черна пижама. Облечена е в тъмно-синьо яке. В себе си няма телефон, но си е взела документите.

Семейството моли всеки, който е виждал младата жена или има някаква информация за нея, да се обади на: 0886773801 или на 0882773800.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране