18.10.2024 | 17:53
Бареков: Доган беше насила пенсиониран от Пеевски
Пеевски стана всесилен при сглобката, коментира бившият евродепутат

Джейхан Ибрямов беше сготвен, беше погазена Конституцията. Това заяви пред БНТ кандидатът за депутат от Алианс за права и свободи Николай Бареков. Той обясни, че в нощта на задържането на Ибрямов е бил със семейството му и там са били хора на КОНПИ, а не от прокуратурата.

Според бившия тв водещ и евродепутат КОНПИ в момента е личната бухалка на Делян Пеевски, а действията му срещу Ахмед Доган и бившите му съпартийци са отвратили електората на ДПС.

“В ДПС има едно мнение, че Ахмед Доган беше насила пенсиониран от Пеевски”, заяви Бареков, който уточни, че работи за ДПС на Доган, но и анализира като страничен наблюдател.

“В един момент се оказва, че Пеевски е узурпирал цялата партия. Всички му позволиха да стане твърде силен, тук няма невинни – ГЕРБ на първо място. 2023 г. Пеевски стана всесилен при сглобката”, коментира Бареков.

“Пеевски разграби партията ми “България без цензура”. Аз бях първата жертва на Пеевски и аз ще съм този, който ще забие пирон в ковчега на политическия труп на Делян Пеевски”, заяви Бареков.

Той твърди, че през 2014 г. Пеевски е “продал” ДПС и КТБ, за да управлява 8-9 години с Бойко Борисов.

Бареков припомни и аферата “Костинброд”. “Пеевски трябва да отговаря и за нея – да каже даде ли тогава коректни сведения на медиите, също на Мая Манолова или се разбра още на следващия ден с Борисов да управляват.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране