27.10.2024 | 19:41
Слави: Нека свободният глас победи купения вот! (ВИДЕО)
"Не може така напред-назад. Отиваш и побеждаваш"

В емоционално видео обръщение във Facebook, лидерът на политическа партия „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов сподели своите размисли относно важността на активното избирателно право. В разговор с Тошко Йорданов той акцентира върху значимостта на масовото участие в изборния процес.

„Тъжно е, че всъщност ние не се опитваме по най-елементарния начин, така че да победи свободния глас. Той може да победи тогава, когато е много. Когато много хора излязат да гласуват“, заяви Трифонов.

Той допълни своята теза: „Знам, че звучи менторски, клиширано, изтъркано. Истината – така стоят нещата. Ако гласуват много хора, това че има платени гласове просто ще изчезне. Платените гласове ще са толкова малко, че няма да имат никакъв смисъл“.

В своето обръщение Трифонов сподели философски размисли за житейските уроци: „Само болката учи всички хора по света. Стигаш до там, където вече не може да те боли, толкова е силно и разбираш, че има друг начин. Защо трябва да те боли? Защото си тъп. Трябва да се учиш от грешките на другите, а не от собствените си грешки. Това е много важно“.

В хода на разговора Тошко Йорданов повдигна въпроса за групата избиратели, които имат яснота за своя вот, но не планират да гласуват.

Трифонов завърши с призив към избирателите: „Не може така напред-назад. Отиваш право напред, директно и побеждаваш. Побеждаваш, когато използваш възможността, която ти дава демокрацията, заедно с другите хора. Отиваш и побеждаваш“.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране