21.02.2019 | 14:32
Цветанов натопи Борисов за гафа с преференциите
Той поиска да се спрат спекулациите, че премиерът решава всичко

В поредния си опит да замаже гафа с гласуването срещу преференциите, Цветанов Цветанов прехвърли вината върху Бойко Борисов. Миналата седмица премиерът се измъкна от отговорност като обясни как не се меси в работата на депутатите и как не е знаел какво и как ще се гласува при промените в Изборния кодекс. След това пък набързо накоха своите и им нареди да си поправят поправката.

Цветанов разви нова версия днес в ефира на БиТиВи. “Нашето решение за преференциите миналата седмица бе стиковано с премиера Бойко Борисов. Той ми каза: „решаваш на момента“. Срещнах се преди гласуването с ДПС, защото трябва да се изслушат всички гледни точки. Съобразил съм се, че трябва да има политическа култура. Много е важно в един парламент е управляващите и опозицията да са в диалог”, гласи гледната точка на втория човек в ГЕРБ.

Цветанов, освен това, поиска да се спрат спекулациите, че Бойко Борисов решава всичко. Аз нося отговорност за всяко едно решение, което се взима от парламентарната група. Никога не съм се крил зад колективната отговорност, ожали се шефът на депутатите от ГЕРБ.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране