30.07.2020 | 18:02
Red Bull Moreni Challenge се завръща в нов формат
Всеки участник ще има възможността да пробяга трасето по Витошките Морени между двете арки индивидуално в периода 3 август - 13 септември
Red Bull Moreni Challenge се завръща за трета поредна година в нов формат, измислен от Кирил Николов. Дизела е главен организатор на вълнуващото състезание.
Red Bull Moreni Challenge e иновативна екстремна бегова надпревара, която предизвиква най-смелите атлети, ориентировачи, катерачи, паркур състезатели и други опитни спортисти да преминат 600-метрово трасе от каменна река, нагоре по Витошките Морени.

а 3 август ще бъдат позиционирани дървени арки, маркирайки старт от местност Златните мостове и финал на 600 метра нагоре по Морените.

Всеки участник ще има възможността да пробяга трасето между двете арки индивидуално в периода 03.08.2020г. – 13.09.2020 г. и да засече най-доброто си време чрез GPS устройство (телефон или часовник).

Резултатът трябва да бъде качен в апликацията Strava, като първите 15 жени и 25 мъже с най-добри времена, ще имат правото да вземат участие във финала на Red Bull Moreni Challenge, който ще се проведе на 19 септември в 10:00 часа.

На 10 август всички ентусиасти ще имат възможността да се запознаят с миналогодишните победители в надпреварата, Александър Спасов и Деси Христова, които ще споделят досегашния си опит в състезанието и ще дадат съвети за ефективна подготовка.

Повече информация ще намерите на Facebook страницата на събитието Red Bull Moreni Challenge 2020.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране