24.01.2020 | 20:28
Tрима тежковъоръжени убийци в „Ролс Ройс“ дебнат Домусчиев и Цеките!
Двама от грузинците са арестувани при спецакцията, а третият е успял да избяга и се издирва, пише ПИК

Тримата грузинци, които бяха спипани при акция на МВР преди дни, са били поръчкови убийци със сериозни мишени от българския бизнес. По информация на ПИК от високопоставен източник от МВР става дума за председателя на КРИБ и собственик на Нова телевизия Кирил Домусчиев и братя Найденови – Цветомир и Боян, които имат хазартен бизнес. Те са известни като „Цеките“.

В последния месец те станаха публично известни покрай конфликта с доскорошния им съдружник Васил Божков.

Tримата бандити са били въоръжени до зъби и са опитали да избягат в луда гонка от МВР. Въоръжената престъпна група е била следена от доста време от службите. Тепърва ще се проверява дали чужденците са участвали и в други престъпления.
При обиските е намерено голямо количество оръжие, а в гараж – Ролс Ройс, с който грузинците са се придвижвали. Ще се проверява дали колата не е открадната.

Двама от тежко въоръжените грузинци с автомати, бомби и боеприпаси са арестувани при спецакцията, а третият е успял да избяга и се издирва.

Припомняме, че по-рано вчера премиерът Бойко Борисов разкри за ужасяващата схема. Той похвали МВР и от думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се возели в Ролс-Ройс.

„Да похваля МВР за тая операция, която направиха. Такива, сериозни хора гониха, толкова оръжие. Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не е очаквал от Ролс Ройс да го нападнат“, каза примерът.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране