31.08.2019 | 17:39
“3030 г. не мисля да съм премиер вече” и други лафове от Борисов
Той похвали БНР, че е най-свободната медия. Журналистка го репликира: “Затова и заплатите са ни най-ниски“

“3030 г. не мисля да съм премиер вече. Ако е 2030 г., мисля да си остана, но 3030 и за мен е много“. В този дух на шеги и закачки премина част от срещата на премиера Бойко Борисов с младежите на ГЕРБ в рамките на 12-я Летен университет на Младежкия ГЕРБ.

По време на срещата имаше и други лафове.

“Ако не бяхме платили за самолети, щяхме да имаме за всичко. Сега е малко… Добре, че имаме мазнинка“, обясни Борисов в разговор с представител на МГЕРБ от Стара Загора, който отвори въпрос за финансирането на проектите на местната власт.

Продължителните разговори с актива на ГЕРБ предизвикаха журналист от БНР да попита Борисов: “Да си ходим ли или ще ни говорите нещо отвън?” Той отговори, че вече е говорил по всички теми и похвали БНР, че е най-свободната медия. Журналистката го репликира: “Затова и заплатите са ни най-ниски“.

Имаше и шегички на тема “демография“. “Който има две деца, ще го поощрим да има три като му кажем… че три е повече от две“, каза премиерът.

Борисов говори и за строежа на магистрала “Хемус“. “ Аз, ако съм на мястото на варненци, ще кажа, че ще търпя ГЕРБ докато не направят “Хемус“..

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране