07.03.2024 | 13:47
Арестуваха с наркотици общински съветник от ДБ
Веществото е иззето за експертизи. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава

Скандал с общински съветник Павлин Стефанов от ДБ в Плевен. В дома са били открити наркотици, пише plevenutre.bg.

Инцидентът е от 29 февруари и е бил отбелязан в бюлетина на МВР: „В 21:35 часа при посещение на сигнал за семеен скандал в областния град на улица “П.Р.Славейков” полицаите намират в жилището бял полиетиленов плик, тип спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с приблизително тегло 5 грама. Задържан с полицейска мярка е 33-годишен, обитател на апартамента. Извършен е оглед.

Веществото е иззето за експертизи. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава”, гласи съобщението на МВР по повод случая.

След скандалната случка общинското ръководство на ДБ го призова да подаде оставка и свали доверието си от Стефанов:

“Във връзка с инцидент, при който на 29 февруари общинският съветник Павлин Стефанов е бил задържан от полицията в Плевен, общинското ръководство на партия “Да, България” го призовава да си подаде оставката от Общинския съвет – Плевен.

Ръководството на партията сваля политическото си доверие от г-н Стефанов и категорично заявява, че не толерира противозаконни деяния и поведение в разрез с добрите нрави”, информираха от пресцентъра на партията.

Павлин Стефанов е за първи мандат общински съветник в Плевен.

Той е сред тримата избрани през октомври 2023 г. общински съветници от групата “Продължаваме промяната – Демократична България”. Работи като стоматолог. Бил е и председател на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз – Плевен.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране