24.04.2024 | 17:40
Асен Василев отрече да познава Марин и Стефан Димитрови (ВИДЕО)
"Tези лица не са посещавали Министерство на финансите"

Асен Василев отрече да познава Марин и Стефан Димитрови. Бившият финансов министър бе изслушан във Временната парламентарна комисия за скандала и арестите в Агенция “Митници”.

“Тези лица – Марин и Стефан Димитрови, не са посещавали Министерство на финансите. Аз лично не съм се срещал с тях”, заяви Василев и определи като опит за атака към него да се твърди друго.

До момента в комисията бяха изслушани служебният вътрешен министър Калин Стоянов, финансовият министър Людмила Петкова, председателят на Държавната агенция „Национална сигурност”, бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров и бившият вътрешен министър Бойко Рашков.

Припомняме, че в началото на април беше арестувана директорката на агенцията Петя Банкова. Според разследващите Банкова се е познавала с другите двама обвинени в контрабанда – Стефан и Марин Димитрови. Тримата са обвинени за участие в организирана престъпна група, пране на пари и подкупи. По време на съдебно заседание бяха цитирани показания на свидетел, според когото Димитрови са били познати и с бившия финансов министър Асен Василев.

ВИДЕО

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране