22.05.2024 | 9:51
България загуби един от най-интелигентните си журналисти, Арман Бабикян съобщи последната уговорка с Жоро Георгиев
Беше един от най-запомнящите се гласове на вече несъществуващото радио "Канал Ком" във Варна, известен е и с острото си перо

Варненският журналист Жоро Георгиев, който бе в неизвестност от два дни, бе открит мъртъв от служители на полицията в морския град, предаде Дир.бг.

След като негови близки и приятели подадоха сигнал в МВР, че от няколко дни никой не го е виждал, а телефонът му е изключен, на адреса му е изпратен полицейски патрул. След като униформените успели да влязат в жилището, в една от стаите е открито тялото на Георгиев.

На място се извършва оглед. Трупът ще бъде транспортиран за аутопсия в Съдебна медицина, която ще покаже причината за смъртта. Приятелите му обаче разказват, че на 20 май журналистът е трябвало да постъпи във Военната болница във Варна заради проблем с незарастваща рана.

Жоро Георгиев е един от най-запомнящите се гласове на вече несъществуващото радио “Канал Ком” във Варна, известен е и с острото си перо.

Ето какво написа неговия колега Арман Бабикян, който последно се е уговори с него да ходи на концерт на AC/DC:

“Загубихме Joro твърде рано. Не е за вярване. Това е един от най-интелигентните, начетени и излъчващи топлина хора, които познавам. Човек с ненадминато чуство за хумор. Имаше афинитет към история, литература, музика, кино. Огромен човек! Един от първите в Канал Ком.

Трябваше да ходим заедно на AC/DC след 2 месеца.

Преди няколко дни си писахме последно.

Кой да предположи, че това ще са последните му думи.

Жоро, дано си по-добре някъде там на високо, където несъмнено принадлежиш. До близките си. До Стоян и Неделчо, които също си заминаха без време.

Ние ще те помним и ти ще живееш в нас до деня, в който се срещнем отново…”

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране