07.02.2019 | 22:28
Баща се самозапали заради немотия

Отчаян баща на две деца се самозапали, след като повече от 2 седмици семейството му преживява само на постен ориз. Мъжът е транспортиран по спешност в “Пирогов”, пише struma.bg.

Сигнал за инцидента е подаден във вторник вечер в спешния център на град Рила. Пристигналите медици установили, че сестрата и съпругата на 48-годишния Йордан Дойчинов са успели да го загасят. При пристигането на медиците пострадалият избягал и се скрил в гората, предал се след около час, след като извървял пеша близо километър до Спешния център.

Докато транспортирали самоубиеца към благовградската болница, лекарите го разпитали защо го е направил. “На ръцете ми лежат 7 души. Нямам постоянна работа. Трепя се по цял ден, където ме повикат. Работя като вол, а повече от 2 седмици вкъщи се яде само постен ориз. Не издържам повече”, ожалил се мъжът.

“Семейството живее в голяма мизерия. В една стая живеят Йордан със съпругата му и двамата им синове, на 11 и 12 г., сестра му, нейният приятел и родителите му”, разказват медиците. Преди, отново заради немотията, Йордан опитал да се обеси, но близките му го спрели.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране