05.04.2024 | 18:53
Бащата на Мартин Елвиса стана министър
Петко Николов започва кариерата си като адвокат, после е бил шеф на Комисията за защита на конкуренцията, на Патентното ведомство, на Агенцията по приватизация, на Национална компания "Индустриални зони"

Бащата на риалити звездата и сериен сваляч Мартин Николов, известен повече като Елвиса – Петко Николов, стана министър на икономиката и индустрията. Той беше номиниран в проекта за служебен кабинет с кандидат за премиер Димитър Главчев.

Елвиса, който е бизнесмен, стана известен и с факта, че достигна до финала в последния сезон на хитовото риалити “Игри на волята”. Амбициозният младеж обаче твърди, че това не му е достатъчно и иска нова доза адреналин. Ето му сега – син на министър.

Николов – старши беше един от най-големите противници на връзката на Мартин със синеокото изкушение Емануела. Фолкпевицата избълва доста змии и гущери по адрес на Елвиса след раздялата им и го определи като безобразен кръшкач. Но пък винаги хвалеше креватните му изяви.

“Според нея съм бил параноиден шизофреник, алкохолик, педофил и комарджия, който може да проиграе всичко, което има!”, каза Елвиса.

Бащата Петко Николов започва кариерата си като адвокат, после е бил шеф на Комисията за защита на конкуренцията, на Патентното ведомство, на Агенцията по приватизация, на Национална компания “Индустриални зони”.

67-годишният ботевградчанин е магистър по “Право” от Софийския университет, специализирал е валутен, митнически и данъчен контрол, както и наказателноправни науки. Магистър е по финанси от ВТУ “Св. св. Кирил и Методий” и доктор по икономика и управление – интелектуална собственост в УНСС.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране