14.05.2024 | 17:39
Бербатов отказа на ЦСКА, Мишо Александров става спортен директор
В близките дни ще бъде назначено и ново скаутско звено от трима специалисти

Михаил Александров ще бъде новият спортен директор на ЦСКА. С бившия национал вече е постигната договорка и той ще започне работа в най-скоро време, съобщава БТА.

Ръководството в лицето на фондация “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука”, която през миналия месец придоби около 80 процента от акциите на “червените”, продължава да работи по новата структура на клуба. Както е известно, Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват позициите си на изпълнителни директори.

В близките дни ще бъде назначено и ново скаутско звено от трима специалисти. Негов ръководител ще бъде Иван Славов – доскорошен главен скаут на гръцкия елитен ОФИ Крит. Звеното ще бъде ангажирано с анализ на представянето на футболистите и ще отговаря за търсенето на нови играчи на желаните от треньора постове.

Управата иска да назначи и президент на клуба. Позицията на този етап остава вакантна. В информацията на БТА се посочва, че преговорите с Димитър Бербатов са приключили с неуспех заради финансови разминавания между страните.

 

 

1 коментар

  1. Станински каза:

    Бербатов дължи всичко като футболна кариера на ЦСКА и е срамно ако предявава прекомерни искания към отбора !? Когато някой те е създал,има правото ако е в затруднение, да поиска помощ от тебе !

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране