24.04.2024 | 10:38
Бойко Рашков тръгна да бие журналисти: Ще те млатна! Защо ме снимаш, бе? (ВИДЕО)
Кадри от спречкванията се разпространяват в социалните мрежи

Видео как бившият вътрешен министър Бойко Рашков се закани да бие журналиста Стоян Милков в Народното събрание, взриви социалните мрежи.

Кадрите, на които се вижда как репортерът преследва депутата от ПП-ДБ с неудобни въпроси по повод връзката му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови, бързо се разпространиха в социалните мрежи.

ВИДЕО!

Журналистът настоява да получи отговори, но след като Рашков напусна комисията за казуса в Агенция “Митници”, той не отговаря и на тези на медиите. Затова Милков и бившият вътрешен министър започват да се гонят по стълбището и кулоарите на Народното събрание.

В един момент Бойко Рашков вдига чадъра си, след като е засичан пред всяка врата на асансьор и на всяко стълбище. Изпускайки нервите си, Рашков се закани: “Ще те млатна, бе ей! Защо ме снимаш, бе? Не искам да ме снимаш!”

Очевидно Рашков има проблем с това да бъде сниман, защото точно преди заседанието на Комисията, друг журналист също пострада от опънатите нерви на депутата. Тогава друг репортер – Николай Караколев, се приближи с телефон към Рашков, отново задавайки му въпроси за контрабандистите.

“Не желая да ме снимате”, се чува няколко пъти от Рашков.

След това изведнъж избива телефона на Караколев от ръцете му и заплашва:

“Какво си въобразявате, че имате безгранични… Ще го изхвърля след малко през прозореца”.

ВИДЕО!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране