16.04.2019 | 16:58
Борисов: Да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура!
Това искали да наложат политическите опоненти на ГЕРБ

Във връзка с евроизборите ГЕРБ подписа споразумение за политическо партньорство с партия „Никола Петков“, ръководена от Венцислав Върбанов – бивш земеделски министър в правителството на Иван Костов.

На брифинг в централата на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов заяви: „С колегите от „Никола Петков“ ни е най-лесно, защото и дядо ми е бил николапетковист. Познават се с възрастните, по-възрастните или по-малко младите от партия „Никола Петков“. Така че да обединиме всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Макар че зле прикриват целите си, много са видни, техните брутални действия станаха публично известни.”

По думите му в ГЕРБ узряли да си сътрудничат за следващите местни избори наесен с по-малки партии.

Борисов изрази „професионалното си възхищение“ от действията на пожарникарите в Париж, които гасят пожара, обхванал катедралата „Нотр Дам“.

Дано се окаже немарливост, защото „Нотр Дам“ е една знакова катедрала и то във времето, в което всички сме в очакване на великденските празници. Днеска е и много хубав ден. Освен че честваме Конституцията, и колегата Върбанов има рожден ден“, коментира премиерът и лидер на ГЕРБ.

На събитието присъства и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Той анонсира, че предстои подписване на споразумения и с други формации – това били партия „Гергьовден“ и Съюза на репресираните комунизма.

Течали разговори и с „Български демократичен форум“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране