08.05.2024 | 20:33
Борисов: Как няма да ни мразят контрабандистите, как няма да искат да ни арестуват?
Неговият кабинет бил свел контрабандата от 34% до 2%

“В предишният кабинет, който оглавявах, заварих 34% контрабанда на цигари и я сведохме до 2%. Е, как няма да ни мразят контрабандистите, как няма да искат да ни арестуват? Но Господ е справедлив и може да забавя, но не забравя”, обяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„В този район, когато станах кмет, имаше бурени, а коне и магарета пасяха около Околовръстното. Всичко беше задръстено от морги, автокъщи и строителни материали. А сега, когато минеш по Южната дъга, все едно си в друг град”, спомни си лидерът на ГЕРБ и разказа как техниката от Южната дъга е била подготвена да отиде на Околовръстното при “Цар Борис III”, за да се завърши пръстенът.

“Ще споделя нещо много лично. Рядко вдигам на непознат номер. Бях в среща веднъж и вдигнах и от другата страна беше кметицата на “Младост” от затвора в Сливен. От всичките само аз съм ѝ вдигнал. Защото е майка, защото има дете. Да видите какви хора са”, разкри той.

“Бойко Рашков и ген. Атанасов не са водачи на листи. При преговорите за правителство спорът беше за Тагарев. Петков казваше, че той е знамето на “Промяната”, а сега това тяхно знаме го няма в листите. Няма ги и други лица. Хората започват да проглеждат”, заяви Борисов.

“Имаме финализирана много модерна програма – с много иновации и много нови неща, които може да направим за градовете”, подчерта лидерът на ГЕРБ. “Във финансите катастрофата е голяма, парите ги няма. Даваха се пари на пенсионерите от заеми”, каза той.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране