12.04.2024 | 11:26
Борисов: Всички българи ще си платим за трите години експеримент
„Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина"

Не съм гледал социологическите проучвания за изборите. Мисля, че на много хора, които видяха как са се възползвали колегите от властта, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии. В Закона за отбраната се постигат неща, надявам се всички да подкрепят промените. В енергетиката също трябва да се навакса много, за да се изпълнят ангажиментите към миньорите. Във финансите се надявам Спецов, заместникът му, тези, които ще се занимават с приходите от партията на промяната, да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

Toй отговори и на въпрос, поставен му по-рано през седмицата, кой евентуално е правел чадър над контрабандата в Агенция “Митници”: “От опита си на главен секретар ще кажа, че обменът идва при главния секретар и се разпределя по службите, които работят, и се уведомява прокуратурата. Тези сигнали отиват на най-висшето професионално място”.

„Паскал, докато сме били ние, се криеше в чужбина“. Това заяви пред журналисти в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

От отрече да го е познавал, но каза, че знае кой е.

Той коментира и последната социология, според която преднината на ГЕРБ пред ПП/ДБ е 8%.

„Много хора, които видяха как колегите се възползваха от властта, това им е повлияло. Не на всички, но на много“, каза лидерът на ГЕРБ.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране