09.06.2024 | 20:05
Борисов за Радев: Много се смях с този гларус позьор
"Математиката след вота не излиза, гласувах да няма кешови потоци"
“Вчера страшно се забавлявах, защото нали всички сме плувци, каратисти. Много се смях с този гларус позьор. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи, майка ми е била много права, като го казваше това”. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира изявата на президента Румен Радев гол до кръста.
След кадъра на Радев жена му Десислава пусна снимка на гларус с шеговит текст.
Преди ден Радев се гмурна заедно с група водолази край бургаския остров “Св. Анастасия“.
Държавният глава бе на посещение по повод откриването за туристи на подводната атракция и водолазния сезон.
Водолазите се гмурнаха и за да почистят морското дъно от боклуци. На място бе и кметът на Бургас Димитър Николов, с когото Радев разговаря на лодката.
Президентът коментира, че е много благодарен за поканата да се включи в почистването на морското дъно.
“Опазването на българската природа е наша обща отговорност. 
Заедно можем да изчистим дори морското дъно. 
За мен беше удоволствие заедно с водолазния екип от сдружение “Приятели на морето“ да се гмурнем и да направим по-чист района на Черно море около остров Света Анастасия”, каза вчера Радев.

Не виждам как ще се състави правителство, ние не можем само с ДПС, ПП-ДБ могат с “Възраждане” и БСП, не могат с ГЕРБ и ДПС, “Възраждане” казват “или само ние, или никой”, математика в случая няма. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след като упражни правото си на глас.

“Гласувах да не взимат по 1 лв. от всеки литър дизел и бензин, да не отиват 30% в посредниците, контрабандата да се вихри и Нинова да върви по кешовите потоци. От сутринта слушах само заклинания, само Доган каза, че няма да е стабилно. Да се съсредоточим на евроизборите, важни са, стабилните държави следващия месец ще имат глас за Европейски съвет. Грозно е да отива служебен премиер да участва, без значение кой е той”, заяви Борисов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране