29.02.2024 | 23:54
Божков: Ако съм на власт, ще забраня хазарта, вреден е! (ВИДЕО)
"Искаме разпускане на парламента и оставка на това измислено правителство“

„Ако съм на власт, ще забраня хазарта, вреден е. Нищо няма да ѝ стане на държавата без хазарт. Аз съм бил в хазарта и знам как ще се справя”. Така новият политически лидер Васил Божков шокира публиката по време на учредяването на националното движение „Център“.

За войната в Украйна

На въпрос за войната в Украйна Васил Божков отвърна, че позицията на неговото движение е против войната: „Извършват се зверства и от двете страни“.

За колекцията

„С моята колекция се отбеляза приемането на България в ЕС. Сега е конфискувана. Ще направя музей в бъдеще“, каза Божков.

За Мартин Божанов – Нотариуса

„Рибата се вмирисва от главата. Има много като Нотариуса и Пепи Еврото. Трябва да се започне от горе надолу“, е мнението на Божков.

За делата срещу него

„Делата въобще не ме притесняват. Всички видове мерки траят 8 месеца. Когато не си направил нищо, какво може да те притеснява. Затова се прибрах съвсем спокойно“, посочи Божков.

За бъдещето в политиката

„В центъра сме, защото всички се обединяват около нас. За избори в бъдеще – времето ще покаже. Това движение е политическо, естествено е да гледаме натам. Искаме разпускане на парламента и оставка на това измислено правителство“, казаха от „Център“.

https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov/videos/425696253179606

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране