07.05.2019 | 13:19
бТВ: Поканихме Трифонов да остане, нямаме отговор
Водещият благодари на телевизията, в ефира на която шоуто върви от създаването си преди 19 години

“Водим разговори със “Седем осми” (фирмата продуцент на предаването – б.р.) и, както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от “Седем осми”, това заявиха днес от bTV Media Group, след като снощи Слави Трифонов обяви, че шоуто му спира да съществува на 31 юли.

Като мотив водещият изтъкна, че екипът на “Шоуто на Слави” не се чувства “част от медийната среда” у нас.

“Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете – вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. От позицията, в която сме сега, не можем да направим повече. Затова аз реших да не подновяваме договора си”, заяви категорично Трифонов.

И подчерта:  “Не си мислете, че имаме проблем с нашите партньори от bTV. Не, това е мое, наше осъзнато решение”.

Така той декларира, че е категоричен в намеренията си. Водещият благодари на телевизията, в ефира на която шоуто върви от създаването си преди 19 години. От изявлението му стана ясно, че той не планира нов телевизионен формат. Това засили коментарите, че е възможно Трифонов да влезе в политиката. В последните години социологически проучвания дават на негов евентуален политически проект подкрепа между 10 и 30% подкрепа.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране