04.03.2024 | 21:29
Да спрем измамата заедно!
Фенове се съмняват, че Борислав Михайлов се готви да продължи да управлява футбола ни чрез подставени лица

Голям протест се организира от футболни фенове на 15 март пред столичния хотел “Маринела” по време на конгреса на БФС. Той бе обявен от страницата “Оставка на БФС начело с Боби Михайлов”, която бе съорганизатор на големия протест на 16 ноември м.г. преди мача България – Унгария (2:2), когато пред ст. “Васил Левски” се стигна до ексцесии с множество ранени, включително и полицаи.

Тогава протестиращите настояваха за оставка на Михайлов (която бе подадена на 27 ноември след голям обществен натиск). Сега обаче феновете твърдят, че досегашният президент на БФС се опитва да се задържи на власт чрез подставени лица. Както е известно, двама от кандидатите за президент са част от сегашното ръководство – и.д. президент на футболния съюз Михаил Касабов и техническия директор на федерацията Георги Иванов-Гонзо.

“11 дни до Конгреса! Сигналите, че се готви подмяна на вота и жалби в съда след това, означават едно – НУЖНО Е ДА БЪДЕМ ТАМ, за да си знаят, че няма мърдане!
Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки! Това означава едно – тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!!!

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец.

Затова на 15 март ще се съберем няколко хиляди “квестора”, за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела “Борислав Михайлов”!”, се казва в призива за протест за 15 март от 10:30 ч.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=796567515850502&set=a.425170259656898&type=3&ref=embed_post

 

Двама от кандидатите за президент на БФС – Димитър Бербатов и Георги Градев, също се усъмниха, че се готвят машинации по време на конгреса. Днес пък собственикът на “Локомотив” (Пд) Христо Крушарски, който имаше амбиции също да се кандидатира, но се отказа в последния момент, заяви отново подкрепата си в полза на Михаил Касабов.

“Този конгрес виждам, че ще се разводни. Ще има разпределение на гласовете. Този избор ще се обжалва и ще продължава да се точи. От разговорите, които водих с моите опоненти, стигнах до Михаил Касабов, защото той все пак е немски възпитаник. Познавам го от времето на Иван Славков, имал съм допирни точки с него, знам му възможностите. Гонзо си е добър футболист, но не може да е добър ръководител. Няма административен опит, дайте да си говорим в прав текст. Работил е при мен (б.ред. – в “Локомотив”, Пд). Видял съм, усетил съм, пипнал съм и си казвам моето мнение”, заяви Крушарски.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране