13.02.2024 | 23:24
Диана Дамянова: ПП е на електоралната шейна, рейтингът на Борисов расте
"Основният проблем е липсата на комуникация с електората"

В момента наблюдаваме бури в чаша вода, които ще се разиграват всеки път преди някакви промени. Така оцени настоящата ситуация комуникационният експерт и основател на „Продължаваме промяната“ Диана Дамяновa.

Тя е категорична, че правителството ще изкара пълен мандат и ротация ще се състои 4 години поред. Дамянова прогнозира пред БНР, че ще отидем на избори, когато Бойко Борисов е готов да „сготви“ Промяната.

Според нея ние живеем в една непрекъсната лъжа. „На нас ни казваха „това е наше правителство“. 8 месеца по-късно Кирил Петков каза, че това не е чисто наше правителство. Защото МВР министърът не е наш, а е на ГЕРБ“, каза Дамянова.

Основният проблем е липсата на комуникация с електората на ПП.

„Ако Петков е знаел това преди 8 месеца, че вътрешният министърът е на ГЕРБ, е бил длъжен да ни го каже. Ако го е научил сега, значи не си знае работата. В мен възникват въпроси колко още министри на ГЕРБ има в това правителство?“, попита Дамянова.

Всичко това води до загуба на доверие. „Ние сме на електорална шейна. Аз се чувствам част от ПП и ме боли, когато виждам, че за 3 години на политическата сцена сме сглобили нашите 27%, които сега са 9“, добави тя.

Според нея в партиите в сглобката няма противоречия: „Мисля, че точно обратно – те стават толкова близки, че стават неотделими и това е огромна грешка, която произвеждат добрите сили, защото оставиха групата на Борисов и Пеевски извън управлението. Рейтингът на Борисов расте и при едни избори той има потенциал. Липсва политическо доверие на ПП към неговия електорат“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране