06.05.2024 | 21:44
Добрата новина: Само за 2 дни събраха хиляди за 11-г. търновче
Нямаме думи, с които да изразим благодарността си, пише майката на детето

Петокласникът Денислав Петров от Велико Търново обедини хиляди хора. В навечерието на Великден неговите родители публикува апел за помощ, свързан със събиране на сумата за скъпроструващо лечение в Турция.

Само за два дни благодатели осигуриха нужните средства. Добрата новина съобщи майката на момчето в личния си фейсбук профил – Гинка Борисова.

„Днес е един от най-светлите празници – Денят на Св.Георги Победоносец и с ваша помощ успяхме!

За лечението на Дени до момента има събрани 138 379 лв. и в REVOLUT 7 405 лв. Разполагаме както със сумата за операцията, така и със средства за следоперативното лечение и контролни прегледи“, написа жената.

Допълва, че кампанията за събиране на средства за Денислав се преустановява, а на 14 май с детето ще пътуват за Турция, за да бъде прието в болницата. Датата за операцията е 16.05.2024 г.

„Утре 7.05.2024 г. ще бъде открита дарителска сметка на името на Денислав Петров Петров, както по-рано ви информирахме, защото не можахме да открием такава заради празниците, и всички събрани средства ще бъдат прехвърлени в нея.

Нямаме думи, с които да изразим благодарността си към вас и вашата подкрепа, без която нямаше да се справим в този труден за нашето семейство момент, Сърдечно благодарим!“, допълва майката на детето.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране