13.05.2024 | 12:05
Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив, летели като луди (СНИМКИ 18+)
Други трима са ранени, сред които и пожарникар от спасителната акция

Момиче и момче загинаха при тежка катастрофа в Пловдив в 3:30 ч. през нощта.

Инцидентът е станал на бул. „Руски“ в Пловдив, в близост до кръстовището с бул. „Шести септември“, съобщи полицията в Пловдив.

Към мястото са насочени екипи на спешна помощ, полицията и пожарната.

По първоначална информация джип, който идвал от Централната гара в Пловдив, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара. Летял е с много висока скорост.

От удара автомобилът се е разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвърчала на пътното платно.

На място е констатирана смъртта на 21-годишния шофьор и пътничка до него, на 20 години. Други двама младежи са ранени. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент. Предполага се, че шофьорът се е движил с много висока скорост. Не е ясно дали е уптребил алкохол и наркотици.

СНИМКИ 18+

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране