04.05.2024 | 21:41
Екшън: Пияният Волен пак се би с полицаи!
Сидеров редовно обикалял силно почерпен улиците около площад „Славейков” и НАТФИЗ и пийвал още по обед в заведенията около театралната академия

Волен Сидеров пак се забъркал в бой с полиция. За това разказаха пред „Уикенд” свидетели на разпрата, която се състояла в края на април на столичния бул. „Граф Игнатиев”. Лидерът на „Атака” отново спретнал схватка с юмруци със свои познати насред улицата на 27-и миналия месец, а заради конфликта дошла полиция, която да разтървава Сидеров и компания, разказаха очевидците. Волен по традиция скочил и на униформените, но по изключение този път не се озовал в ареста, а го пуснали по живо по здраво.

Сидеров, който вече не е нито депутат, нито общински съветник, редовно обикалял силно почерпен улиците около площад „Славейков” и НАТФИЗ и пийвал още по обед в заведенията около театралната академия. „Обикаля в особено състояние, винаги сам и сякаш търси с кого да се скара или сбие.

Хората го виждат и го отбягват, студенти се крият в академията, когато го видят да приближава, а са навън да пушат и бъбрят. Пълна срамота! Пие от сутринта по заведенията тук, целият квартал го одумва и жали Деница и детето”, призна за „Уикенд” възрастна съседка на знаковия някога политик.

Състоянието на Сидеров се влошило още повече след провала на „Атака“ да се регистрира за изборите за парламент, научи още наш репортер. ЦИК поряза Волен и партията му за вота, след като формацията не можа да събере нужните за участие подписи и избирателната комисия отказа на „Атака” да се състезава на 9 юни.

Проблеми имало и с партийната телевизия „Алфа”, която е в трудно финансово състояние. Наскоро дошло и заплашително писмо от фирма, която държала авторските права на руски сериали и филми, които медиата излъчва непрестанно, за да запълни ефирното си време. Телевизията била уведомена, че занапред трябва да плаща по 100 евро за всеки излъчен епизод от сериал и по 200 евро за филм, иначе щели да я съдят за нарушение на авторското право.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране